Isovillakoirapentueen kasvusta kertova Blogi

Pikkupuudelin päivä

Share |

Perjantai 6.6.2014 - Tiina


Pikkupuudelin täydellinen päivä;

1. Aamu alkaa hellällä herätyksellä ja kertomisella, että nyt olisi ruokaa tarjolla, joka on ihanan pehmeää, maukasta ja ravitsevaa. Sen jälkeen saan tassutella kuivalla maalla tekemään pikkupisun ja pikkukakin, josta minun palvelijani ne sitten noukkii maasta.

EI NÄIN: AAMU ALKAA SILLÄ, ETTÄ MINUT NOSTETAAN UNISENA MÄRÄLLE NURMELLE, JOSSA MINUN TASSUNI KASTUVAT. JOUDUN TAAS SYÖMÄÄN TUOTA SAMAA RUOKAA JA EN SAA EDES TERASSILLE MENNÄ KAKKIMAAN.

2. Sillä aikaa kun minä ulkoilen nurmella ja haistelen kukkia ja tutustun uuteen maailmaan, minulle valmistellaan puhdas, pehmeä peti ja pissa-alustani vaihtuvat kuiviin ja mukaviin tepsuttaa, jos siihen tarve tulee. Sen jälkeen saavun paikalle nostettavaksi aamun kauneusunilleni.

EI NÄIN; MIHIN SE MINUN PALVELIJANI POISTUI, MINULLA ON NYT ASIAA HÄNELLE. MISSÄ NE MINUN IHANAN TUOKSUISET PETIVAATTEENI OVAT? OLIN NE JUURI SAANUT OIKEANLAISIKSI MINULLE, JOTTA MINUN ON TURVALLISTA NUKKUA KENENKÄÄN HÄIRITSEMÄTTÄ.

3. Meidän mammamme tarjoilee meille nykyisin pystybaarista juomamme, joka on maailman parasta ja ravitsevinta. Sen tuoksu saa meidät huumaantumaan ja juoksemme vaikka maailman ääriin tuon tuoksun perässä. Sitä ei ole koskaan tarjolla liikaa. Saamme vapaasti testata pienten ja uusien terävien naskaliemme tehoa.

EI NÄIN; MIKSI EMME SAA KOKOAJAN TUOTA MAITOA BAARISTA? MIKSI TUO MAMMA MURISEE MEILLE NYKYISIN, VAIKKA ME VAAN HIEMAN NÄYKKÄISEMME MAMMAA. ON SIINÄKIN ÄITI! EIKÄ MAITOA OLE EDES TARJOLLA KUIN MUUTAMAN KERRAN PÄIVÄSSÄ JA SEKIN ON IHAN LIIAN VÄHÄN AIKAA TARJOLLA. ONKO TÄÄLLÄ JOKU PULA-VAI LAMA-AIKA MENOSSA?

4. Me ulkoilemme ainakin 5-6 kertaa päivässä jotta lihaksemme saavat kehittyä jänteviksi ja suuriksi. Emme missään tapauksessa halua olla kukkakeppejä vaan sulavaliikkeisiä puudeleita, joiden liikerataa ihastellaan, kun vaan paikalle satumme astelemaan. Voi niitä onnekkaita, jotka meidät saavat ja näkevät liitävän kadulla lennokkain ja kevein askelin. Meitähän oikeasti näkee vain elokuvissa.

EI NÄIN: ONKO MEIDÄN IHAN OIKEASTI PAKKO MENNÄ ULOS? A) VAIKKA SIELLÄ SATAA B) VAIKKA SIELLÄ ON KYLMÄ C) VAIKKA SIELLÄ ON KUUMA D) VAIKKA MEITÄ JOSKUS PELOTTAA. SIIS KUKA PAKOTTAA TOISET ULOS, JOS VÄSYTTÄÄ JA HALUAISI VAIKKA VAAN OLLA. JOO, JOO, ME OSATAAN KYLLÄ JO JUOSTA JA HYPPIÄ JA TELMIÄKIN OSATAAN.

5. Meillä on ympärillämme ihmisiä, jotka meitä hoitavat, ruokkivat, ihastelevat ja suorastaan jopa palvovat. Me saamme tehdä mitä haluamme, eikä meitä häiritse (paitsi jos sitä haluamme) muut koirat. Mehän olemme niitä ykkösiä ja pieniä sylikoiria. Saamme vapaasti testata pikkuhampaitamme lähiympäristön erilaisiin asioihin, kuten koiriin, huonekaluihin ja tottakai vaikka ihmisten varpaisiin, takapuoleen, jenkkakahvaan. Oi mitä ihanuutta elämä voi ollakaan.

EI NÄIN: MIKSI TUO KUMMALLISESTI SURISEVA KONE LÄHESTYY MINUA? APUA, SE HÄVITTÄÄ MINUN VAIVALLA KASVATTAMANI TURKIN POIS! EN MINÄ TÄTÄ HALUNNUT!!! MIKSI MINÄ EN SAA KASVATTAA MUKA PITKIÄ KYNSIÄ, KUN TUOLLA MEIDÄN HOITAJALLAKIN ON SELLAISET, SIIS NIIN EPPAA! HEI, KUKA LAITTAA MINUUN MÄRKÄÄ, IHAN HIRVEEEEEEETÄÄÄÄÄÄÄ!!

6. Puudelit vaativat paljon mutta ne antaa vielä enemmän. Me olemme synnäisesti jo ihan valtavan älykkäitä, emmekä halua että sitä älykkyyttä lähdetään muokkailemaan mitenkään. Haluamme olla hyväksyttyjä juuri sellaisina kuin olemme. Eikös se olekin niin, että vain lahjattomat harjoittelevat? Ja puudelit ei kuulu siihen kategoriaan ;)

 EI NÄIN; SIIS MIKSI EN MUKA SAA VETÄÄ HIHNASSA? MULLA ON KIIRE, ALA TULLA SIELTÄ NYT!

MÄHÄN KERROIN, ETTEN TYKKÄÄ TÄSTÄ RUUASTA, JOTEN SAISINKO TOISTA ? KUNNON OMISTAJA KYLLÄ ANTAISI.

SIIS, KUKA NYT HÄRREGYYD KIELTÄÄ TOISTA NOUSEMASTA TOISTA VASTEN? MÄHÄN VAAN NÄEN SILLOIN TARKEMPAA TON IHMISEN JA SE ON KUULKAA TÄRKEETÄ! PYSTYY OLEMAAN NIIN KUIN TILANTEEN TASALLA JA SE SE VASTA ONKIN TÄRKEÄÄ!!!!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini