5.9.2022 Kaikki on astutettu ja nyt ollaan sormet ristissä!

Syksyllä 2022 meillä on kolme suunnitelmaa pentueista;

1. Zoi valkoinen pentue sekä 2. Elmille valkoinen pentue sekä 3. Saaran silverpentue

KAIKKI PENNUT OVAT LUOVUTUISÄSSÄ joulukuussa 2022


Suunnitelma 1:
Elmi saa VALKOISIA pentuja syksyllä 2022. Uros on valittu ja se on FU BLU MAURITZIO.
Maucca on valkoinen uros upealla luonteella varustettuna.

Maucca


2. Suunnitelma 2:

Zoi -Jasenak Fantasy World, FI CH, He JW -19 ❤ pentue kesällä/syksyllä 2022

Korkeus 58cm, paino 23kg. Lonkat C/C, Kyynärät 0/0. Silmät terveet. Dna-testattu * MyDogDna ja ei ole löytynyt mitään sairauksia niiltä osin kuin tutkia voi. Eli Ne-clear , Von Willebrand -clear. Luonne: aktiivinen, vahva, johtajatyyppinen, rakastaa ihmisiä, vaatii huomiota ja nauttii huomiosta ylenpalttisesti. Upea liikkuja luonnostaan. Tykkää pallo- ja noutoleikeistä. On harrastanut mm. Noseworkia, agilityä.
Jason - Afterglow Tyrone Power, AM CH, ENG CH, JEW-15 ❤
Korkeus 62 cm, paino 28 kg. Lonkat A/A, silmät terveet, Ne-clear. Von Willebrand-kantaja. Ulospäin suuntautunut persoona. Rakastaa kaikkea elämässä. Karismaattinen ja huomiota herättävä. Aina iloinen ja suloinen leikkisä poika.

https://www.dogweb.no/dogweb/dw/openPage/hundIndex.html?HUID=KCAR03769301 JASON-AFTERGLOW TYRONE POWER.

3.

Saara-Zimaletto Boyaryshnia Zabava, pentuesuunnitelma tulee nyt myös syksylle 2022. Silloin kaikki pennut ovat hopeanharmaita. Isäksi tulee Junnu, Moroshkas Silverhacker on Dancefloor.


Junnu- MOROSKA´S SILVERHACKER ON DANCEFLOOR. FI CH (Finnish Champion)https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?Rek...

Korkeus 59 cm,

Paino 26 kg

HIPS B/B

ELBOWS 0/0

Eyes checked February 2020. Everything is ok.

MyDogDna-Tested. Healthy.


Junnu on meidän Venäjäntuonti poikamme. Omistamme Junnun Tiina Kaipaisen kanssa yhdessä. Junnu on upean värinen nuori herra, joka vaikuttaa oikein lupaavalta myös moniin harrastuksiin, kuten agilityyn. Junnu asuu meidän oman kasvattimme Jäpän kanssa samassa taloudessa. Junnu on todella kiltti, toisaalta rauhallinen, mutta intoutuu helposti leikkiin. Junnu tykkää läheisyydestä, onkin siis kotona oikea sylikoira ja hyvin ihmisrakas.
JUNNU ON MYÖS DNA-TESTATTU EIKÄ KANNA MITÄÄN TESTATTAVISSA OLEVIA SAIRAUKSIA
PÄIVITETTY 27.8.2020. Pennut ovat syntyneet 7.8.2020 ; Saara sai 10 pentua, 9 harmaata sekä 1 valkea, 5 poikaa ja 5 tyttöä. Elmin pennut on syntyneet 10.8; 7 pentua, 4 valkeaa ja 3 harmaata, 4 poikaa ja 3 tyttöä. KAIKILLA PENNUILLA ON JO KODIT.

Seuraavan kerran meillä on pentuja vuonna 2020 kesällä/alkusyksystä. Pennut ovat luovutusiässä alkusyksystä. Valkoisia sekä harmaita pentuja on suunnitelmissa. Katso tarkemmat tiedot isovillakoiran pentuja myytävänä. TILANNE ON SELLAINEN, ETTÄ EMME VOI VASTAANOTTAA ENÄÄ KYSELYJÄ NÄISTÄ PENNUISTA.

MIKÄLI OLET TULEVAISUUDESSA KIINNOSTUNUT PENNUSTAMME, VOIT olla yhteydessä ja asettua odottamaan omaa pentuasi.

Valkea-harmaa pentueen äiti on Elmi - Dancefloors Fairytale ja isänä on Paroni -Villamore Vai Capparoni.


Kuvassa Villamore Vai Capparoni, Elmin tuleva sulhanen

15.5.2020 Harmaan pentueen äiti on Saara - Zimaletto Boyaryshnia Zabava. Isänä tulee olemaan tummanharmaa Sisu-Dancefloor´s Magical Mambo. SISU on 6-vuotias uros, joka on cabibia vaille kansainvälinen valio. Sisu jalostustietojärjestelmässä;

Sisu


Ylhäällä kuvissa Sisu!!

Päivitetty 2.1.2020 Saarasta tuli Liettuan muotovalio sekä hän viimeisteli kansainvälisen muotovalion arvon. C.I.B on siis tittelinä lisäksi, kunhan saadaan vahvistus asiaan.

Zoi sai Helsingissä Junior Winner tittelin ja muutoinkin sai upeat tulokset vain 14 kk ikäisenä. Näyttelelyssä oli iso määrä isovilloja ja Zoi oli toisena päivänä Pn3 ja toisena päivänä Pn2. Molempina päivinä mukaan tarttui myös mukaan varasertit.

PÄIVITETTY; 2O.11.2019 NÄYTTELYTULOKSIA;

Jyväskylä 2019 MARRASKUUSSA:

1. Nord-näyttely 2019 Palma, 11k, Dancefloors Dramatic Destroza , SERT, NORD SERT, Vsp + Jyväskylä 2019 Kv-näyttely Sert, Vsp, Omistaja Virve Leskinen Ursin

2. Jyväskylä Kv-näyttely 2019 Lara 11kk, Dancefloor`s Perfect Plie, Sert , Omistaja Sirpa-Liisa Rautiainen, Sijoitusnarttumme


Kuvassa Lara ja Palma. Värit Sininen ja silver.

3. Jyväskylä 2019 Kv-näyttely Junnu, Moroska´s Silverhacker on Dancefloor, Cabib, Varasert

Kuvassa yläpuolella Junnu Jkl Kv. Omistaja Tiina Kaipainen ja Tero Makkonen (Dancefloor´s Poodles)

4. Jyväskylä 2019 Nord-näyttely Zoi 13kk, Jasenak Fantasy World, Sert, Vara Nord-sert+

Jyväskylä Kv-näyttely 2019 Varasert


21.10.2019 Meillä on myös uusi Suomen ja Viron muotovalio eli Matti -Dancefloor´s Hard Rock Hallelujah. Omistaja Pia Purhonen. Kuvassa Matti.


SAARA ON SAANUT PENNUT EILEN eli päivänä 28.11.2018. 3 poikaa ja 5 tyttöä. Kaikki harmaita. Kaikille pennuille on olemassa jo koti joten pennut ovat varattuja. Mikäli olet kiinnostunut pennustamme jatkossa kannattaa olla ajoissa yhteyksissä.

22.10.2018 SAARA ON TIINE JA VAUVOJA NÄKYI USEITA MASUSSA! Nyt kannattaa olla pikaisesti yhteydessä mikäli pennusta haaveilet! Mahdollisuus pennun saamiseen suurempi, mikäli et ole liian tarkka väristä tai sukupuolesta.HUOM..TERON SÄHKÖPOSTI EI TOIMI TÄLLÄ HETKELLÄ NORMAALISTI..SIIS SOITA TAI LAITA TIINALLE POSTIA.


Päivitetty 1.10.2018 SAARA ON ASTUTETTU JA PENTUJA TOIVOTAAN SYNTYVÄN MARRASKUUN VIIMEISELLÄ VIIKOLLA. PENNUT OVAT LUOVUTUSIÄSSÄ VIIKOSTA 3 LÄHTIEN.Päivitetty 29.6.2018 : Seuraava pentue on suunnitelmissa 2018 loppuvuodesta. Pennut ovat oletettavasti luovutusiässä 2019 alkuvuodesta. Tulossa on mahdollisesti seuraavia värejä; hopea, sininen(tummanharmaa) sekä valkea (molemmat kantaa valkoista geeniä). Saara (Zimaletto Boyaryshnia Zabava-FI MVA , EE MVA, HeJW-16 JV-16) on siis äitinä. Isänä on Dancefloor`s Brilliant Bachata, Jäpä. Jäpä on Suomen muotovalio. Jäpä on myös virallinen kaverikoira ja harrastaa agilityä. Mikäli olet kiinnostunut pennustamme, ota yhteyttä rohkeasti.

We are going to have Standard Poodle puppies end of this year. Puppies will be dark grey, silver and white ones. Saara is the mother and Jäpä is the sire.We Had X-RAY ON FRIDAY 24.2.2017. We are going to have 9 puppies.

Perjantaina 24.2 meillä oli siis röngten ja siellä selvisi, että pentuja on ainakin se 9 kappaletta. Urakkaa siis riittää :)

Aune on tiine. Tänään 27.1.2017 Aune kävi ultrassa ja vauvoja on tulossa. VOI TÄTÄ ONNEA! Tänään on päivä 26 tiineydessä. Aune is pregnant. We were in ultrasound today 27.1.2017. We are so HAPPY!! Laskettu aika on noin 3.3-5.3.2017.


Aunen juoksut ovat alkaneet su 18.12 ja astutus tapahtuu tammikuun alkupuolella! Toivotaan kovasti valkoisia vauvoja!

Saara osallistui Helsingin näyttelyihin 10.12 sekä 11.12. Lopputuloksena oli upeat Junior Winner tittelit molempina päivinä ja saatiinhan siinä taas serti sekä varasertikin lisäksi. Saara on siis

Junior Helsinki Winner 2016 sekä Junior Voittaja 2016.


Saara oli Jyväskylän kansainvälisessä näyttelyssä su 13.11.2016 ja sai Sertin sekä varacabibin ollen paras narttu3. Tuomarina oli villakoira-asiantuntija Lee Cox, joten on syytä olla ylpeä Saarasta. Saara on nyt 16 kk vanha. Saara on nyt saanut 4 sertiä eli potentiaalia neidosta löytyy. Seuraavaksi ollaan kisailemassa Helsingissä joulukuussa. Saara was in Dogshow last weekend ; 13.11.2016. She got CAC and great words from jugde Lee Cox, who is breed specialist.

Upeita Uutisia 27.8.2016. Great results from 27.8.2016. We got new Finnish Champion and also two more Certificate. Saimme siis uuden muotovalion joukkoomme sekä kaksi eri sertifikaattia.

Tässä Ada-Dancefloor´s Sparkling Salsa-2 v 4 kk-Fin Mva. Here is Ada, new FIN CH.


Here is Sanni-Dancefloor´s Onlygirl Inthe World-15 months- She got Cac 27.8.2016 her second CAC in her second Show. Ja tässä Sanni joka sai jo siis toisen sertinsä heti toisessa näyttelyssä. Upeaa!


Ja tässä Saara - Zimaleto Boyaryshnia Zabava - 14 kk, joka oli kolmannessa näyttelyssään 27.8.2016 ja oli siis kolmannen kerran ROP ja kolmas serti. Here is Saara, 14 months- She was BOB and Got CAC.


Aune 12.8.2016 treeneissä.Dancefloor`s Onlygirl Inthe World-Sanni-14 kk-sai ensimmäisessä näyttelyssään 23.7.2016 seuraavat tulokset:ERI, SA, SERT, PN2. Omistajat; Merja Suntinen, Jaana ja Timo Heinonen

Sanni got her first cac 23.7.2016 in her first show. Picture by Anna Pyhäjärvi.

Dancefloor`s Patient Pasodoble -Merri- is now FI CH. Owner Anna and Mikko Pyhäjärvi.Saara was in her first show 5.5.2016 an age of 10 months and it went AMAZING! She was BOB got her first CAC. Saara oli 5.5.2016 ensimmäisessä näyttelyssään 10 kk iässä ja se meni upeasti. Saara oli ERI, SA , PN1, SERT, ROP.


'Tässä Aunen sulhanen! Here is MAN for Aune!

Meille on suunnitteilla pentuja alkuvuodesta 2017. Uros on jo valittu ja Aune on äitinä. Katso tarkemmin kohdasta isovillakoiran pentuja myytävänä.

We are going to have puppies in beginning of 2017 year. Meille on tulossa pentuja keväällä/alkuvuodesta 2017. Todennäköisesti syntynevät helmi-maaliskuussa. Pennut tulevat olemaan valkoisia. Äitinä on Aune ja

Isänä tulee olemaan Ico

SIR ASCOT'S QUADRUPLE LUTZ. Ico on upea valkoinen 7-v uros. Terveystarkistukset tehtyinä (silmät viime viikolla ) ja kaikki on ok.

Ico Kennelliiton jalostusrekisterissä

Alla kuva Icosta


We are planning a litter in spring 2017. Aune is going to be the mother and the puppies are going to be white. More information in link Standard poodle puppies for sale.


Ada -Dancefloor`s Sparkling Salsa sai 1.2.2016 toisen sertinsä syntymäpäivänään (2v), Cabibin sekä oli Vsp (vastakkaisen sukupuolen paras) Tampereen Kansainvälisessä näyttelyssä. Hienoa Ada ja Heidi Edelmann. Tässä arvostelu: ERI, SA, SERT, CABIB, PN1, VSP

Erinomainen tyyppi ja mittasuhteet, oikea linjainen pitkä pää.
Silmät ja korvat ja purenta ok. Rintakehän vahvuus ja raajojen hyvä. Erinomaiset kulmaukset. Liikkuu sujuvasti ja askelpituus hyvä.
M
Saara at 9,5 months old in her new trim.

WE HAVE A NEW GIRL IN OUR HOME; SAARA! Look more information at Saaras link. TIINAN_KANNY_2015_MARRASKUU_1971.jpg

Here is Ada -Dancefloor´s Sparkling Salsa in age 1 year and 3 months. Ada got her first sertificate 23.8.2015 In heinola. She was also second best Bitch. Owner Heidi Edelmann from Jyväskylä.

Tässä Kuvassa Ada eli Dancefloors Sparkling Salsa 1v3 kk. Ada sai 23.8.2015 Heinolan kaikkien rotujen näyttelyssä ensimmäisen Sertin ollen myös paras narttu 2. Eri, Sa, Sert, PN2.

ada2.jpg

ada.jpg

23.5 sekä 24.5.2015 Dancefloor`s Patient Pasodoble sai varasertin ja Sertin 1 vuoden iässä. Omistajat Anna ja Mikko Pyhäjärvi. Tässä arviot;

Merri -Dancefloor`s Patient Pasodoble has got two certificates so far. First he got at year old 24.5.2015 and second one 4.7.2015 at age 1 year and 2 months.

  • "Good proportions. Correct head & bite. Excellent neck. Well developed chest for the age. Correct topline, tailset and carriage. Still not clear colour." ERI, SA, VASERT, ROP-JUNIOR
  • Komearyhtinen 1v. juniori kauniissa näyttelykunnossa. Pitkä urosmainen pää, korrekti etuosa. Hyvin kehittynyt pitkä rintakehä. Turkki ei nyt parhaassa vaiheessa. Joustava askel, etuliikkeissä vielä epävakautta. Hyvä hännän asento. Itsevarma. ERI, SA SERT, PU2
    merri.jpg

merri1.jpg

Available for breeding; JALOSTUKSEEN ON TARJOLLA DANCEFLOORS MYSTERIOUS MOHOMBI ELI EMIL! FIN MVA, BH, AD, TK1, LUONNETESTITULOKSET LÖYTYY ALLA OLEVASTA LINKISTÄ!

emil_1.jpg

http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI27563%2F12&R=172.11

emil_8.3_2.jpg

Tässä kuvassa Emil omistajansa Sini Soljan kanssa. Here is picture of Emil with her owner Sini Solja.

1.10.2014 We are going to have puppies in spring 2015. They are going to be white ones. If you are interested, please contact us. MANY OF THE PUPPIES ARE ALREADY RESERVED. Also in spring 2016 we have plans to have puppies with Hilda, if everything goes as planned.

Seuraava pentue tulee syntymään kevään, kesän 2015 aikana. Ole yhteydessä, jos olet kiinnostunut pennustamme. Meillä on jo useita alustavia kyselyjä. aune_9.jpg

Tässä on tuleva pentujen äiti. Aune eli Dancefloorś Rocking Rihanna. FIN MVA. Here is the future mom Aune. Look more information from link Standard poodle puppies for sale.

Pentujen isä tulee olemaan Guy eli Chatains OnlyGoodGuys Wear White. Katso tietoja enemmän Pentukohdasta. The father is going to be Guy , Chatains OnlyGoodGuys Wear White. Look more information Standard poodle puppies for sale.

guy_2.jpg

aune_11_2014_2.jpgAune kuvassa marraskuussa 2014.

1.5.2014 there has born 10 healthy puppies. 6 grey and 4 White. 6 boys and 4 girls. img_8951.jpgtiinan_kanny_3112.jpgtiinan_kanny5_274.jpg

29.4.2014 Pentuja löytyi röngtenissä viime viikon torstaina siis ainakin se 9-10. Uskomatonta ja jännittävää! Mitä väriä ja mitä sukupuolta sieltä alkaakaan syntyä!

25.3.2014 WE REALLY ARE GOING TO HAVE GREY AND WHITE STANDARD POODLE PUPPIES IN MAY. Yesterday 24.3.2014 we were in ultra and there are coming puppies. WHAT A WONDERFUL NEWS! PUPPIES ARE READY TO GO THEIR NEW HOMES IN END OF JUNE. GO AND CHECK THE LINK Isovillakoiran pentuja myytävänä/ Standard poodle puppies for sale. We have already reservations, so if you are interested of our puppies, please contact us and here more about.

Meille on siis tulossa HARMAITA JA VALKOISIA pentuja toukokuun alussa! ASIA VARMISTUI EILEN ULTRASSA. MITEN MAHTAVAA!!! Pennut ovat luovutusiässä kesäkuun lopussa. Katso linkkiä pentuja! Varauksia on jo tullut joten jos olet kiinnostunut pennustamme, ota yhteyttä meihin ja saat kuulla lisää koiristamme ja tulevista pennuistamme.

18.5_pennut_023.jpg

KÄY TUTUSTUMASSA MYÖS FACEBOOK-SIVUSTOOMME, JOSSA AKTIIVISESTI OVAT OSALLISENA EDELLISEN PENTUEEMME OMISTAJAT JA MYÖS MUUT ISOVILLAKOIRA-IHMISET, JOKA LIENEE OMA LAJINSA MYÖS :). You are very wellcome to visit and join our FACEBOOK-Community. Click FACEBOOK DANCEFLOORS KENNEL.

aune_2014_4.jpg

07.jpgaune6.jpgipad_tiina_syyskuu_n2013_004.jpg