MEI -

DANCEFLOOR´S NOTHING ELSE MATTERS (Saara´s and Sisu´s daughter) FI CH, Latvian Ch

Born: 7.8.2020

Colour: DarkSilver/grey

Height: 58 cm

Weight: 22,5 kg

Hips: B/B

Elbows: 0/0

Eyes; Ok (12/2023)

MEIN LUONNE; Mei on ystävällinen halikoira joka vie kaikkien sydämen!

Mei on koira, joka käyttää ääntään erittäin monipuolisesti. Tällä en tarkoita haukkumista, vaan nimenomaan ääntelyä, ikäänkuin puhumista. Mei haukkuu ainoastaan silloin, kun pääsee lenkille, koska on niin innoissaan. Se on vain pieni hetki.

Mei halaa ihmisiä; oikeasti. Hän painaa poskensa ihmisen poskea varten ja pysyy siinä pitkään. Mei istuskelee myös usein sylissä pitkiäkin aikoja.

Mei on aika rauhallinen koira. Mei nauttii lenkkeilystä ja omaa selvästi hieman riistaviettiä. Mei on rutiini ja aikataulukoira. Hän tietää milloin olisi lenkin aika ja osaa sen kertoa myös meille.

Meillä on yksi erikoisuus joka on......Mei kellii pitkin lumihankia aina lenkillä ollessaan, mutta kellimiseen sopii myös metsävarvikko yhtä lailla. Ei aina kiva yhtälö, turkkikoira ja kellintä. Toki tämä piirre on vähentynyt, onneksi.

Mei on aloittanut myös koulukoirana toimimisen ja soveltuu myös siihen erinomaisesti; on rauhallinen ja ottaa upeasti huomioon kaikki ihmiset.

Mein kanssa on äärimmäisen helppo matkustaa. Hän on kaikessa mukana iloisena ja häntä heiluen. Hän seuraa mukana ja ilman hihnaa!


https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI46194%2F20&R=172.12

Mei moving first time in showleash


Mei in dogshow!