A-pentue 2012; Mermarittan Madonna & Martinas El Apasionado; 9 pentua

B-pentue 2014;Mermarittan Madonna & Amazing Art Beautiful Bonn: 10 pentua

C-pentue 2015; Dancefloors Rocking Rihanna & Chatain Only Good Guys Wear White; 6 pentua

D-pentue 2017; Dancefloors Rocking Rihanna & Sir Ascots Quadruple Lutz; 8 pentua

E-pentue 2018; Zimaletto Boyaryshnia Zabava & Dancefloors Brilliant Bachata; 8 pentua

F-pentue 2020; Zimaletto Boyaryshnia Zabava & Dancefloors Magical Mambo; 9 pentua

G-pentue 2020; Dancefloors Fairytale & Villamore Vai Capparoni; 7 pentua

H-pentue 2022; Zimaletto Boyaryshnia Zabava & Moroshkas Silverhacker on Dancefloors; 9 pentua

I-pentue 2022; Jasenak Fantasy World & Afterglow Tyrone Power; 10 pentua

J-pentue 2022; Dancefloors Fairytale & Fu Blu Maurizio ; 7 pentua

K-pentur 2024; Dancefloor´s Nothing Else Matters & Deja Blu Backstage Hooligan: 13 pentua


SAAT MEIHIN YHTEYDEN HELPOITEN WHATSAPILLA 0400665123. Voit laittaa ääniviestiä tai ihan kirjoittaa. Puheluihin emme välttämättä kerkeä/pysty vastaamaan! VOIT VASTATA MYÖS PENTUKYSELYYN. Ilman kasvokkain tapaamista et pääse pentua odottamaan joten sovi tapaaminen kanssamme mahdollisimman pian, jos olet pennuistamme kiinnostunut.

LUE MYÖS TARKASTI TEKSTI PENNUNHANKINTAA HARKITSEVALLE OSUUS!

4.6.2024; pennut syntyivät 26.5. Elossa on 13 pentua; 8 narttua ja 5 urosta. 1 urospentu menehtyi. Etsimme ehkä yhdelle nartulle yhteistyökotia.

Mein pentueen suunnitelma 2024: Mein uros on upea Samuel. Tämä yhdistelmä vaikuttaa lupaavalta. Samuel on erittäin hyväluonteinen uros, joka on tasapainoinen ja elää muiden urosten kanssa sopuisasti laumassa. Samuel on sosiaalinen ja kiltti, mutta silti löytyy luonnetta. Myös Mei on kiltti ja rauhallinen ja silti löytyy sitä vauhtia tarvittaessa.


Ch Déjà-Blu Backstage Hooligan,
C.I.B. FI MVA DK MVA NO MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA HeW-21 V-21 TLNW-21 EEV-21 LVV22 HeW-22 PMV-22 EUV-23

Tässä linkki jalostustietojärjestelmään;


KUVASSA Samuel omistajansa kanssa. Kuvan on ottanut Samuelin kasvattaja Elina Intke.13.12.2022 PENTUJA EI OLE VAPAANA! Mikäli olet jatkossa kiinnostunut pennustamme, ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen.


7.11.2022 Pennut ovat syntyneet. Pennut ovat luovutusiässä 18.12 alk.

HUOMIO; YHTEYDENOTTOLOMAKKEESSA OLI HÄIRIÖ JA NE EIVÄT OLE TULLEET PERILLE!!

Päivitetty 12.10.2022 Kaikki tytöt ovat tiineitä ja pennut syntyvät lokakuun loppupuolella/marraskuun alussa. Luovutusiässä joulukuun puolenvälin jälkeen!

1. Zoin sekä 2. Elmin valkeat pentueet suunnitteilla kuin myös 3. Saaralle hopeanharmaa pentue. Lue alta suunnitelmat!

1. Elmin pentuesuunnitelma 2022


Kuvassa Maucca

Maucca on luonteeltaan iloinen, ystävällinen koira joka on kaikessa mukana.

Elmi -Dancefloors Fairytale

on todettu jalostuskelpoiseksi tuomari Paula Tuomisen jalostustutkimuksen tuloksena. Tässä muutamia sanoja;

Tyyppi Erinomainen. Ihastuttavan reipas, avoin narttu, jolla hyvät mittasuhteet, ryhti ja oikea olemus. Hieno lihaskunto ja hyvässä massassa. Hyvä karva. Askellus tanssiva, vapaa. Olemus huomioiva, eloisa, luottavainen. Takaosa erittäin hyvä. Purenta normaali. Paulan sanoin; normaali, terveen koiran rakenne.

Elmille tehtiin myös lonkka-ja kyynärkuvaukset ja tuloksena oli PRIIMAA; A/A LONKAT, 0/0 KYYNÄRÄT.

Elmi on aktiivinen mutta osaa myös rauhoittua. Elmillä on upea pigmentti ja valkoistakin valkoisempi turkki. Elmi on asunut tyttäremme kanssa, mutta tapaa lähes päivittäin meitä ja koiriamme. Tykkää leikkiä kovasti ja on mm. Zoin paras leikkikaveri.

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI20305%2F17&R=172.11

Kuvassa Elmi

Etsimme näyttelyistä kiinnostuneita koteja ja etsimme myös yhteistyökotia valkealle nartulle Jyväskylän läheisyydestä.


2. Zoin pentuesuunnitelma syksyllä 2022

Zoi -Jasenak Fantasy World, FI CH, He JW -19 ❤

Korkeus 58cm, paino 23kg. Lonkat C/C, Kyynärät 0/0. Silmät terveet. Dna-testattu * MyDogDna ja ei ole löytynyt mitään sairauksia niiltä osin kuin tutkia voi. Eli Ne-clear , Von Willebrand -clear.
Luonne: aktiivinen, vahva, johtajatyyppinen, rakastaa ihmisiä, vaatii huomiota ja nauttii huomiosta ylenpalttisesti. Upea liikkuja luonnostaan. Tykkää pallo- ja noutoleikeistä. On harrastanut mm. Noseworkia, agilityä.

Jason - Afterglow Tyrone Power, AM CH, ENG CH, JEW-15

62 cm, 28 kg. Lonkat A/A, silmät terveet, Ne-clear. Von Willebrand-kantaja. Ulospäin suuntautunut persoona. Rakastaa kaikkea elämässä. Karismaattinen ja huomiota herättävä. Aina iloinen ja suloinen leikkisä poika.

Etsimme koteja jotka ovat kiinnostuneita näyttelyistä ja toki muistakin harrastuksista.

Jason jalostustietojärjestelmässä https://www.dogweb.no/dogweb/dw/openPage/hundIndex.html?HUID=KCAR03769301

Suunnitelma 3; Saaran hopeapentue 2022 syksyllä:

Junnusta tietoa:

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI23212%2F18&R=172.12

Korkeus 59 cm,

Paino 26 kg

HIPS B/B

ELBOWS 0/0

Eyes checked February 2020. Everything is ok.

MyDogDna-Tested. Healhty.


Junnu on meidän Venäjäntuonti poikamme. Omistamme Junnun Tiina Kaipaisen kanssa yhdessä. Junnu on upean värinen nuori herra, joka vaikuttaa oikein lupaavalta myös moniin harrastuksiin, kuten agilityyn. Junnu asuu meidän oman kasvattimme Jäpän kanssa samassa taloudessa. Junnu on todella kiltti, toisaalta rauhallinen, mutta intoutuu helposti leikkiin. Junnu tykkää läheisyydestä, onkin siis kotona oikea sylikoira ja hyvin ihmisrakas.
JUNNU ON MYÖS DNA-TESTATTU EIKÄ KANNA MITÄÄN TESTATTAVISSA OLEVIA SAIRAUKSIAPÄIVITETTY 27.8.2020. Pennut ovat syntyneet 7.8.2020 ; Saara sai 10 pentua, 9 harmaata sekä 1 valkea, 5 poikaa ja 5 tyttöä. Elmin pennut on syntyneet 10.8; 7 pentua, 4 valkeaa ja 3 harmaata, 4 poikaa ja 3 tyttöä. KAIKILLA PENNUILLA ON JO KODIT.

TÄLLÄ HETKELLÄ syksyllä 2020 MEILLÄ EI OLE ENÄÄ MAHDOLLISUUTTA TARJOTA KENELLEKÄÄN UUDELLE KYSELIJÄLLE PENTUA! Jos haluat jäädä odottamaan pentua noin vuoden, puolentoista päähän, voit silloin laittaa viestiä. Ota rohkeasti yhteyttä mieluiten Whatsupin kautta!


PÄIVITETTY 10.7.2020.MOLEMMAT NARTUT ON TODETTU TIINEEKSI ULTRAAMALLA JA NYT ODOTELLAAN! Pennut syntyvät elokuun ekalla viikolla!

2020 SEURAAVAT PENTUEET ON SUUNNITTEILLA 2020 kesällä. Pennut ovat luovutusiässä alkusyksystä. Toinen pentue on harmaa (Saara) ja toinen valkea-harmaa (Elmi).

Tässä alempana kuvat ja linkit jalostustietojärjestelmään uroksista.

Valkea-harmaan pentueen äiti on Elmi - Dancefloor´s Fairytale. Isänä on Suomen Muotovalio Villamore Vai Capparoni. (Isä kantaa valkeaa väriä) Alla olevasta linkistä saat lisätietoa Paronista. Paroni on käynyt luonnetestissä ja kilpaillut myös agilityssä.

Tässä Kuvassa on siis tuleva Isä. Helpoiten saat meihin yhteyden Whatsupilla ja voit sopia tapaamisen meidän kotiimme ja voit tulla tutustumaan koiriimme.

PARONI KAHDESSA YLEMMÄSSÄ KUVASSA

15.5.2020. Saaran pentueen isä on upea tummanharmaa uros 6-vuotias Sisu. Sisu on jo Suomen valio ja yhtä Cabibia vaille kansainvälinen valio. Sisu on myös laajasti terveystutkittu ja on upean tasapainoinen, rauhallinen ja ystävällinen koira. Sisu toimii kuin ihmisen ajatus. Sisu elää lapsiperheessä ja tykkää kovin lapsista ja osaa myös huomioida lapset.

Sisu jalostustietojärjestelmässä:

SISU


SISU


15.12.2018 ETSIMME YHTEISTYÖKYKYISTÄ KOTIA JYVÄSKYLÄN LÄHEISYYDESTÄ HARMAALLE ISOVILLANARTTUPENNULLE. SINUN TÄYTYY OLLA KIINNOSTUNUT JA MOTIVOITUNUT TURKIN HOITOON. OSATA EI TARVITSE, SINUA AUTETAAN! Ota rohkeasti meihin yhteyttä, pennut ovat valmiita uusiin koteihinsa tammikuun puolen välin jälkeen!

Päivitetty 29.11.2018 Saara on saanut eilen pennut. 5 tyttöä ja 3 poikaa. Pennuille on kaikille jo koti tiedossa. Seuraava pentuesuunnielmaon vuodrlle 2020 joten ota rohkeasti ajoissa yhteyttä mikäli olet pennusta kiimnostunut.

Päivitetty 22.10.2018 SAARA ON TIINE! Pentuja näkyi useita masussa. Mikäli olet pentua itsellesi ajatellut, ole yhteydessä piakkoin.


Päivitetty; 1.10.2018 Saara on astutettu ja pentuja toivotaan syntyvän marraskuun viimeisellä viikolla. Pennut ovat luovutusiässä viikosta 3 lähtien. Ota rohkeasti yhteyttä mikäli olet omaa isovillaa hankkimassa.


Päivitetty 29.6.2018 :Seuraava pentue on suunnitelmissa 2018 loppuvuodesta. Pennut ovat oletettavasti luovutusiässä alkuvuodesta. Tulossa on mahdollisesti seuraavia värejä; hopea, sininen(tummanharmaa) sekä valkea. Saara (Zimaletto Boyaryshnia Zabava-FI MVA HeJW-16 JV-16) on siis äitinä. Isänä on Dancefloor`s Brilliant Bachata, Jäpä. Jäpä on Suomen muotovalio. Jäpä on myös virallinen kaverikoira ja harrastaa agilityä. Koiramme ovat Dna-tutkittuja eivätkä kanna mitään tutkittavissa olevista sairauksista.

We are going to have Standard Poodle puppies end of this year. Puppies will be dark grey, silver and white ones. Saara is the mother and Jäpä is the sire.

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?Rek...Mikäli olet kiinnostunut pennustamme, ota yhteyttä meihin. Meillä on jo alustavia varauksia pentujen tiimoilta.
We are going to have puppies in the end of year 2018. There will be Silver, blue and white puppies.

Here is Saara and Jäpä in Jyväskylä International Show-17.


1.3.2017 was born 4 boys, 4 girls and one angel girl. 1.3 2017 syntyi siis 9 pentua; 4 poikaa ja 5 tyttöä, joista yksi oli kerennyt ikävä kyllä menehtyä. Kaikki pennut ovat uusissa kodeissaan.

We are expecting white standard poodle puppies. They are going to born in beginning of march. Meille on tulossa valkoisia isovillakoiran pentuja. Laskettu aika on maaliskuun alussa. THERE IS GOING TO BE 9 PUPPIES AT LEAST. Eli vähintään yhdeksän pentua on tulossa. Huh huh!

Isänä tulee olemaan Ico. Sire is Ico.SIR ASCOT'S QUADRUPLE LUTZ. Ico on upea valkoinen 7-v uros. Terveystarkistukset tehtyinä (silmät viime viikolla ) ja kaikki on ok.

Ico Kennelliiton jalostusrekisterissä

Alla kuvia Icosta

Äitinä on Aune, joka on vajaa 5v tuolloin. Jos olet kiinnostunut pennustamme, voit olla meihin yhteydessä ja tulla tutustumaan koiriimme ja rotuun, jos se ei ole jo tuttu sinulle. Here is the Damn Aune.

17.5_pennut_066.jpg

Pennut ovat syntyneet 23.5.2015. Kuusi tervettä isovillakoiran pentua. 4 poikaa ja 2 tyttöä.

Olimme eilen 13.5.2015 röngtenissä. Pentuja varmistui 6-7 kpl. Ensi viikolla on synnytyksen aika.

Aune on tiine. 17.4.2015 ultrattu ja meille on siis tulossa pentuja. Lopullinen määrä varmistuu 15.5 röngtenissä. Mahtavaa!

Aune is pregnant. Puppys will born week 21 in May. The puppies are ready to go their new homes in beginning of July 2015.

Next time we are going to have puppies in spring 2015. They are going to be white ones. We have already reservation of those puppies also. So if you want puppies in spring 2015, please contact us. We have also puppyplans in spring 2016, if everything goes as planned.

https://kotisivukone.fi/app/www/dancefloorspoodle.com.kotisivukone.com/13

Here you can see the future parents:

Aunesta (Dancefloor`s Rocking Rihanna) tulee äiti siis ensi keväänä 2015. Aune is going to be the mother of our new puppies in next spring 2015. She is Finnish Champion, healthy and so amazing dog. She is very good in agility and loves everybody. She has taken our hearts totally. I believe that she is going to be very good mom. Look more information about Aune by clicking Isovillakoiramme Aune...

http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI27565%2F12&R=172.11

aune4.jpg

aune62.jpg

Aune

The father is going to be Guy from Sweden from Kennel Art Attack. Pentujen isäksi tulee Guy Ruotsista. Originally he is from Australia. Official name is Chatain OnlyGood Guys Wear White. Healthy, beautiful and wonderful natured dog.He is Swedish and Finnish Champion.

Hips a/a, sa-free, eyes ok

Height 60 cm

Weight 21 kg

guy_3.jpg

Guyguy.jpg

Meille syntyi siis 1.5.2014 10 ihanaa isovillakoiran pentua. Kaikilla on jo kodit ja perheet odottamassa. Seuraavan kerran meille tulee pentuja keväällä 2015. Niistäkin pennuista on jo olemassa varauksia. Joten jos olet kiinnostunut valkoisesta isovillakoiranpennusta keväälle 2015, ota meihin yhteyttä.

tiina_kanny_3-5-2014_3075.jpg

We REALLY are going to have white and grey Standard Poodle puppies in beginning of the may. 24.4.2014 we were in X-ray and it showed that there is coming at least 9-10 puppies. Puppies are ready to go their new homes at end of june.

MEILLE ON SIIS OIKEASTI TULOSSA valkoisia ja harmaita PENTUJA huhtikuun/toukokuun vaihteessa. Röngten osoitti 24.4.2014, että pentuja on tulossa ainakin se 9-10 kappaletta. Pennut ovat luovutusiässä juhannuksen tienoilla. Kuinka ihanaa ja mahtavaa!!!!

16.4_pennut_027.jpg

Our Handsome and very Cool Groom is going to be Utu: AMAZING ART BEAUTIFUL BONN. Utu is International Champion. Utu is checked healthy (eyes and sa). Utu`s colour is Grey but he carries white gene, so we are excepting both white and grey (blue) puppies. Utu loves agility and he is very balanced Dog. utu3.jpg

Utu on siis pentueemme tuleva isä ja hän on kansainvälinen muotovalio. Utu kantaa valkoista geeniä, joten meille on tulossa sekä valkoisia etä harmaita pentuja. Utu on upea harrastuskoira puhumattakaan ulkomuodosta, joka on kansainvälistä luokkaa ;)

HIPS A/A-

HEIGHT 60 CM

http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI19212%2F09&R=172.12

532771_246879022091062_788687191_n.jpg

HILDA IS THE MOTHER OF THIS LITTER.

Viehkeä Morsian Hilda (Mermarittan Madonna) Graceful bride Hilda

Lisätietoja Hildasta: More information about Hilda. Hilda is Finnish Champion.

ne7r1207.jpg

http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI46372/09&R=172.11

Hildas height is 57,5 cm and her hips are A/A. Eyes ok and sa-free.

hilda_10.jpg

hilda_n.jpg

hilda_13.jpg

hilda17.jpg

Pentuja syntyi 1.4.2012 9 kappaletta. 4 TYTTÖÄ JA 5 POIKAA. Kaikki pennut ovat löytäneet uudet kodit. Katso pentublogimme, josta voit seurata pentujen kasvua ja elämää meidän silmiemme ja kokemustemme avulla;). Pentublogista näet myös yksilökuvat pennuista.

There were born 1.4.2012 nine puppies; four girls and five boys. There are still available puppies allthough some puppies are taken.

Iloinen Sulhanen Carlos (Martina's El Apasionado) Happy Groom Carlos

Lisätietoja Carloksesta: More information about Carlos

http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI23582%2F10&R=172.11

carlos.jpg

Viehkeä Morsian Hilda (Mermarittan Madonna) Graceful bride Hilda

Lisätietoja Hildasta: More information about Hilda

http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI46372/09&R=172.11


hilda_poseeraa.jpg