Zoi -Jasenak Fantasy World, He JW-19, Fi Ch s. 4.10.2018Zoi Jalostustietojärjestelmässä

Korkeus 57-58 cm, paino 24 kg

Hips C/C

Elbows 0/0

Eyes ok. 12/2023

MyDogDna-testattu; ei kanna mitään tiedossa olevia sairauksia.

Zoi suoritti joulukuussa 2023 kasvatus-ja kuntoutuskoira soveltuvuustestin hyväksytysti läpi. Zoi asuu tällä hetkellä eri kodissa, johtuen laumadynamiikasta. Zoilla voi olla tulevaisuudessa yksi pentue mahdollisesti. ( päivitetty 26.3.2024)

Nuori neiti, joka saapui luoksemme Serbiasta toukokuussa 2019. Zoi on aktiivinen, innokas, rohkea, omapäinen sekä ihanan persoonallinen neiti. Zoi istua pompsahtaa ja odottaa saavansa rapsuja. Hänellä on tapana ikäänkuin katsoa olkansa yli suoraan taaksepäin, kun hän odottaa hoitoa. Zoi on oikea sylikoira. Hän tykkää köllötellä sylissä ja on siinä kovin mielellään. Zoi on oppivainen ja erittäin helppo koira turkin hoitotoimenpiteissä. Hän ei turhia jännitä vaan nauttii huomiosta.

19.3.2021. Zoi harrastaa noseworkia ja on siinä erittäin rauhallinen ja vähäeleinen tyyppi. Zoi on osoittautunut erittäin älykkääksi koiraksi, joka osaa ratkoa ongelmia ja osaa myös itse itseään viihdyttää.

2022: Zoi on aikuinen koira joka on upea reissukaveri. Helppoa seuraa kaikin puolin. Zoi on kovasti kiintynyt omiin ihmisiinsä, mutta huomio sopii erittäin hyvin muiltakin ihmisiltä. Zoi tykkää edelleen kovasti noutoleikeistä. Zoin turkki on helppohoitoinen ja laadukas sellainen.