ME KASVATTAJATTAJINA / WE AS BREEDERS;03.jpg

Tiina toimii erityisopettajan työssä ja Tero toimii kuntoutuspäällikkönä. Tanssi kuuluu elämäämme monin tavoin. Tähän elämäntapaan hurahtaneina pohjautuu myös kennelnimemme Dancefloor's.

06.jpg

Tiina is special education teacher and Tero is manager in rehabilitation. Tiina is also giving Zumbaclasses, latin dance lessons. Tero gives also Zumbalessons. Our kennelname is based on this very important thing in our lifes: Dancefloor's.

tero_ja_tiina.bmp

Olemme tulleet tutuiksi villakoirien kanssa reilu kymmenen vuotta sitten. Tiinalla on ollut aiemmin taustaa mm. Amerikan cockerspanieleista, Tanskandogeista ja ihan Suomenajokoirista. Tiina on elänyt lapsuutensa ja nuoruutensa maatilalla, jossa eläin kun eläin on tullut tutuksi; possuja, lehmiä, kalkkunoita, kaneja, kanoja, kissoja, vuohia ja kaksi omaa hevostakin. Koiria Tiinan elämässä on ollut aina.

Terolla on taas taustalla allergioita, joka on estänyt koirien kanssa elämisen, ellei lasketa mukaan mummolassa olleita koiria. Eläinrakkaus on ollut kuitenkin kokoajan sydämessä.

ISOVILLAKOIRAT OVAT VIENEET SYDÄMEMME; Joskus käy mielessä, että lienee niitä helpompiakin rotuja lienee olemassa, mutta eikös elämässä pidä olla haasteita? Tällä tarkoitan sitä, että kyllähän turkinhoito on oma maailmansa ja sen myötä kaikenlainen pikkutarkka hifistely. Isovillakoira on myös aktiivinen rotu ja vaatii tekemistä omistajiltaan. Ulkoiluttaminen, harrastaminen, aivotyöskentely...mutta mikäs sen mukavampaa onkaan. Joskin huomaamme, että pikkuhiljaa yhä enemmän ja enemmän ajastamme menee koirien parissa. Kohta huomaamme, että meillä on kotona neljä isovillaa ja huh huh!! Ja se kolmehan meillä jo onkin ;)

Me haluamme kasvattaa terveitä ja tasapainoisia koiria. Koiria jotka ovat ulkonäöltään oikeanlaisia ja sopusuhtaisia. Koiria jotka ovat aktiiviisia ja ystävällisiä. Koiria joiden kanssa voi viettää aikaa perheen kesken.