KASVATUSIDEOLOGIAMME on kasvattaa terveitä ja tasapainoisia isovillakoiria.

Koiria jotka ovat ulkonäöltään oikeanlaisia ja sopusuhtaisia.

Koiria jotka ovat avoimia, aktiivisia ja ystävällisiä.

Koiria joiden kanssa voi viettää aikaa perheen kesken ja harrastaa monipuolisesti.

Yksi asia on ainakin varmaa, näiden kasvattiemme kanssa et ole koskaan yksinäinen, vaan sinulla on aina uskollinen ystävä vierelläsi; iloissa ja suruissa. Isovillakoira sopeutuu monenlaiseen elämään, mutta pelkkä sohvaperuna se ei ole. Monelle tulee yllätyksenä isovillakoiran aktiivisuus sekä seurallisuus.


Emme voi taata kenellekään tervettä koiraa, mutta siihen pyrimme. Kerromme koiriemme ja kasvattiemme terveydestä sen mitä tiedämme. Parhaimmatkaan pyrkimykset eivät silti takaa mitään. Tämä on hyvä tiedostaa jo ennenkuin pentua lähtee itselleen ostamaan. Tsekkaa terveydestä kohta!

03.jpg

Tiina toimii erityisluokanopettajan työssä sekä yrittäjänä omassa yrityksessään Fittinässä ja Tero toimii yrittäjänä omassa yrityksessään Terapian Paikka. Tanssi ja liikunta kuuluu elämäämme monin tavoin. Tähän elämäntapaan hurahtaneina pohjautuu myös kennelnimemme Dancefloor's.

06.jpg


tero_ja_tiina.bmp

Olemme tulleet tutuiksi villakoirien kanssa n. 15 vuotta sitten. Tiinalla on ollut aiemmin taustaa mm. Amerikan cockerspanieleista, Tanskandogeista ja ihan Suomenajokoirista, Venäjänajokoirista. Tiina on elänyt lapsuutensa ja nuoruutensa maatilalla, jossa eläin kun eläin on tullut tutuksi; possuja, lehmiä, kalkkunoita, kaneja, kanoja, kissoja, vuohia ja kaksi omaa hevostakin. Koiria Tiinan elämässä on ollut aina.

Terolla on taas taustalla allergioita, joka on estänyt koirien kanssa elämisen, ellei lasketa mukaan mummolassa olleita koiria. Eläinrakkaus on ollut kuitenkin kokoajan sydämessä.

ISOVILLAKOIRAT OVAT VIENEET SYDÄMEMME; Joskus käy mielessä, että lienee niitä helpompiakin rotuja lienee olemassa, mutta eikös elämässä pidä olla haasteita? Tällä tarkoitan sitä, että kyllähän turkinhoito on oma maailmansa ja sen myötä kaikenlainen pikkutarkka hifistely. Isovillakoira on myös aktiivinen rotu ja vaatii tekemistä omistajiltaan. Ulkoiluttaminen, harrastaminen, aivotyöskentely...mutta mikäs sen mukavampaa onkaan. Joskin huomaamme, että pikkuhiljaa yhä enemmän ja enemmän ajastamme menee koirien parissa. Kohta huomaamme, että meillä on kotona viisi isovillaa ja huh huh!! Ja neljähän meillä jo onkin ;)