Isovillakoiramme Aune (Dancefloors Rocking Rihanna) s. 1.4.2012 FI CH, EE CH

Aune kuoli 13.5.2022 yllättäen metsälenkillä. Suru on valtava ja Aune ei unohdu koskaan!

Emä (mother); Mermarittan Madonna (Fi CH)

Isä (father); Martinas El Apasionado (Kansainvälinen Muotovalio, C.I.B)

Lonkat/HIPS :A/A

Silmät/EYES; ok (2014, 26.4.2016)

Sa-Free (2014)

Korkeus/HEIGHT :60 cm

Paino/Weigth; 25 kg

vWD-free

News-free

My Dog Dna-testattu ja terveeksi todettu niiltä osin. Dna-tested and everything is ok.

Aune on nykyisin eläkkeellä oleva rouvashenkilö, joka nauttii luonnosta, retkeilystä, sohvasta sekä seuran pitämisestä.

Aune in Summer 2015.

Aune Kennelliiton Jalostusrekisterissä!

_H1D5143.jpg

Aune marraskuussa 2014! Aune FIN CH, EE CH (Dancefloor´s Rocking Rihanna) in November 2014. Age 2 Years and 6 months.

aune_11_2014.jpg

_H1D5253.jpg

aune_2014.jpgaune_2014_3.jpgaunehalli3.jpg

ipad_tiina_syyskuu_n2013_103.jpg

aune_9.jpgAune on persoona sanan kaikessa merkityksessään. Kaunis, tyylikäs ja sangen omalaatuinen. Hyväntahtoinen ja rakastaa kaikkia ihmisiä. Aune on käynyt koirakoulussa sekä näyttelykoulutuksissa ja siellä ohjaajan toteamana; AUNE ON HERKKÄ JA TERÄVÄ KOIRA! Ei kovapäinen siis ;)

Aune is very stylish bitch. Beautiful and very smart. She is friendly to everyone and she is coming everywhere that we are going to.

aune14.jpgShe goes to agility and of course shows also. She is very sporty dog. Very fast and she can spin so quikly that..OMG! Aune has been in Shows also and she is Finnish Champion.

Aune on suomen muotovalio. Aune valioitui heti 2-vuotta täytettyään. Nyt harkitaan, josko lähdetään hakemaan pikkuhiljaa Kansainvälisen muotovalion arvoja. Toki olen sitä mieltä, että sen voi saada melkein koira kuin koira, jos vaan viitseliäisyyttä riittää. Eli en anna niin suurta arvoa noille titteleille eikä koiran arvoa määritä nuo vaan se luonne ja terveys. Ja sitä Aunella riittää.

Aune tykkää olla kaikessa toiminnassa hyvin aktiivisesti mukana. Lenkkeily ja ulkoilu on ihaninta mistä Aune unelmoi. Aune rakastaa auton kyytiä ja kun takaluukku aukeaa; on Aune kyydissä kuin rasvattu salama. Nyt on kokeiltu Agilityä ja hyvältä näyttää. Aune on aloittanut huhtikuussa 2014 valmennusryhmässä agilityssä ja mahtavalta näyttää. Aune on innokas ja aktiivinen koira. Keskittyminen ja tekeminen parantuu kokoajan parempaan suuntaan. Upeaa!

Aune on myös vesipeto! Suoraan hyppy laiturilta syvään veteen on ihan normireissu Aunelle. Vesi on muutenkin mieleinen elementti ja sen näkee mm. siitä, että Aune saattaa lenkillä mennä juomaan vettä ojasta tms. niin syvälle, että jalat on kokonaan veden alla. Ei haittaa siis vaikka kastuu!

tiinan_padi_kesa_2013_204.jpgtiinan_kanny_elokuu2013_123.jpg