Pennunhankintaa harkitseville! Are you planning a Standard Poodle Puppy from us?

VIE AJATUKSESI JA MIELESI TULEVAISUUTEEN JA MIETI SOPIIKO SINUN ELÄMÄÄSI KOIRA JOKA HETKESSÄ JA TILANTEESSA. Entäs jos koirasi kärsiikin eroahdistuksesta, se on villi kuin mikä tai jopa tuhoaa paikkoja. Jaksatko joka aamu herätä ulkoiluttamaan koirasi kunnolla? Onko koirallesi hoitopaikkaa lomamatkojesi ajalle? Ja varmaan kaikkein suurimpana kysymyksenä nousee se, että onko sinulla aikaa ja rahaa turkinhoidolle? Onko sinulla varoja huolehtia koirastasi sen sairastuessa? Entäs jos itse sairastut? Miten suhtaudut siihen, jos koirasi sairastuu? Onko sinulla varaa koiran hoitamiseen?

17.5_pennut_025.jpg

KOIRIIMME TUTUSTUMINEN JA PENTUKYSELYT:

Otamme mielellämme vastaan alustavia kyselyitä pennuistamme ja pentuesuunnitelmistamme ja esittelemme koiriamme isovillakoiran hankintaa harkitseville tapaamalla KASVOTUSTEN. Varsinaiset varaukset otetaan vastaan kuitenkin sitten, kun pentue on syntynyt ja olemme tavanneet henkilökohtaisesti. Meidät saa kiinni parhaiten sähköpostilla tai WHATSUPILLA.

On tärkeää muistaa se, että vaikka jalostukseen käyttämämme koirat ovat testattu terveiksi, ei koskaan ole taetta siitä, että koira olisi koko elämänsä 100% varmuudella terve. Koskaan ei voi tietää, kuinka geneettinen yhdistelmä toimii ja miten ne sattuvat kunkin pennun kohdalla yhdistymään. Se tiedetään, ettei ole olemassa yhtään linjaa, jossa ei jotain sairauksia olisi, vaikkakin isovillakoira on sinällään perusterve koira rakenteeltaan.

PENTUIHIN TUTUSTUMINEN:

Pentuja pääsee katsomaan niiden ollessa neliviikkoisia. Tämä suojaa pentuja taudeilta ja antaa emälle ja pennuille tarvittavan rauhan tasapainoisen elämän alkuun. Haluamme myös varmistaa, että oikeanalainen pentu löytyisi oikeaan perheeseen. Pennun oikean luonteen alkaa nähdä vasta 5 viikon jälkeen. Tullessasi pentuja katsomaan, kerromme rodusta lisää ja annamme teille mukaan ohjeet, joihin kannattaa tutustua huolella etukäteen ja osaa mm. hommata tarpeelliset välineet isovillakoiran hoitoon. Tämän jälkeen maksetaan pennusta varausmaksu, joka on toki ilmoitettu jo etukäteen. Varausmaksu vähennetään kokonaishinnasta. Tämän jälkeen pentuvaraus on kumpaakin osapuolta sitova.

KIINNOSTAAKO YHTEISTYÖSOPIMUS?

Etsimme joka pentueelle yhteiskoteja. Tälläisesta koirasta omistaja maksaa koko koiran hinnan ja mikäli käytämme koiraa jalostukseen ennen 4-vuoden ikää, saa koiranomistaja 10% jokaisen pennun myyntihinnasta. Maksamme tälläisen koiran jalostukselliset kulut. Jos sinua kiinnostaa yhteistyö, ota yhteyttä. Näiltä kodeilta toivomme aktiivista näyttelyinnostusta ja ei kovin kaukaista sijaintia kodistamme. Haluamme olla koiran kanssa enemmän kuin tuttuja. Nämä pennunhankkijat menevät muiden edelle.

SOPIMUS KOIRAN KAUPASTA

Pennun kauppa tehdään Suomen Kennelliiton lomakkeilla. Myymme pentuja täysin omaksi (emme osamaksulla). Suositeltavaa on, että ostaja ottaa vakuutuksen pennulle niin, että se olisi voimassa jo silloin, kun pentu on matkalla uuteen kotiin.

Toivomme, että ostaja ymmärtää vastuunsa pennunostajana, eikä myy eikä luovuta koiraa eteenpäin kertomatta siitä meille kasvattajille. Pyrimme aina auttamaan uuden kodin etsimisessä, jos sellainen tilanne joskus eteen tulee.

Jos koira on kokonaan sinun omistuksesi, emme kirjaa sinne mitään erityisiä pakkoja tai ehtoja. Tottakai toivomme, että koiraa saa elää mahdollisimman täyttä ja aktiivista elämää. Suosittelemme kuitenkin kasvattiemme ostajille koirien virallisia lonkka-ja kyynärkuvauksia noin 2 v iässä sekä silmäpeilausta. Erityisesti jos agilitya harrastaa, on hyvä varmistaa, että rakenne on riittävän terve tähän kroppaa rasittavaan harrastukseen.

Myymme kaikki pentumme lemmikeiksi. Eli jos myöhemmin aiot käyttääkin koiraa jalostukseen, toivon, että neuvottelet siitä etukäteen kanssamme.

TUKEMME ON AINA TEILLE

Toivomme, että pidätte meihin yhteyttä. Jos on jotain kysyttävää tms. ota rohkeasti yhteyttä. Meillä on myös aktiivinen Facebook-sivusto, jossa on hyvä esittää kysymyksiä, jotka askarruttavat tai sitten jakaa niitä ihania kuulumisia kaikien muiden pennunomistajien kesken. MEILLÄ ON MYÖS MESSENGER-RYHMIÄ JA WHATASPP-RYHMIÄ PENTUEEN OMISTAJIEN KESKEN. NIIHIN VOIT OSALLISTUA NIIN HALUTESSASI.

539549_336302073094759_100001449060216_948442_1763837206_n12.jpg