Saara - ZIMALETTO BOYARYSHNIA ZABAVA C.I.B , FI CH, EE CH, LT CH, HeJW-16 JV-16

born: 24.6.2015 in Moscow

Height: 60 cm

Weight: 25 kg

Eyes tested (November 2016 AND 2020, 2021 NOVEMBER) and everything is ok.

Hips b/c

Elbows 0/0

Dna-tested and everything is ok.

vWD-free

News-free

Carries white gene.

Saara Kennelliiton Jalostusrekisterissä.SAARA on persoona, jota ei voi ohittaa tai olla näkemättä. Saara vaatii itselleen huomion tiukalla tassunläpsäisyllä, jos ei siitä muuten saa. Saara on myös hyvin mustasukkainen huomiosta. Mikäli kutsut jotain muuta perheen koiraa, Saara pomppaa mistä tahansa väliin.Saara on niin täydellinen sylikoira ettei tälläistä ole ennen nähty. Saara rakastaa ihmisiä ja luulen että hän kuvittelee itsekin olevansa ihminen ellei jopa kuninkaallinen. Saaran luonne paranee vuosi vuodelta. Hän on luotettava, rakastava, ONCE IN A LIFE TIME koira. Ainut Saaran huono puoli on hetken haukkuminen, kun kotiimme tulee vieraita ihmisiä. Se on kuitenkin vain hetki ja sitten ollaankin jo sylissä.

Luulimme että meidän valkoisilla isovilloilla on riistaviettiä; väärä luulo. Saaran nenä on sellainen kone, että siinä jää kalpeaksi kaikki muut rinnalla. Saaralla myös riittää toimintakykyä lähteä peuran ajoreissulle tai jäniksen perässä juoksuun. Metsälenkeillä Saaran nenä on kokoajan kiinni maassa ja voi rehellisesti sanoa, että Saara ei hölkyttele vaan juoksee ihan täysillä koko ajan. Olen meinannut monesti laittaa Saaraan kiinni askelmittarin, jotta näkisin paljonko askelia hän yhden lenkin aikana ottaa. Pitäisikin mennä vinttikoirien Juoksuradalle testaamaan, mitä tapahtuu! Saaran voimat ovat nimittäin todella valtavat ja juoksukunto myös riittää pitkään treeniin. Saaran riistaviettisyys on vuosien aikana ehkä hieman rauhoittunut. Ja hän kuuntelee ihmisiä eikä lähde minnekään ellei ole lupaa.
Picture below Saara is 16 months old.


Saara 16 months.

Saara 7 months old!Saara_7_m_2.jpg

pikkusaara.jpg

Saara on syntynyt 24.6.2015 Moskovassa 9 pennun pentueeseen. Saara saapui meille 4 kk iässäSaara_7_m.jpg lokakuussa 2015. Saara on harmaa ja tarkemmin sanottuna hopean värinen. Saaran isä on kansainvälinen muotovalio ja äitikin usean maan valio. Saara vaikuttaa reippaalta ja rohkealta pennulta. saara3.jpg


TIINAN_KANNY_2015_MARRASKUU_2049.jpg

santi_ja_koko.jpg