Saara - ZIMALETTO BOYARYSHNIA ZABAVA C.I.B , FI CH, EE CH, LT CH, VV-2 HeJW-16 JV-16

born: 24.6.2015 in Moscow

Height: 60 cm

Weight: 25 kg

Eyes tested (November 2016 AND 2020, 2021 NOVEMBER) and everything is ok.

Hips b/c

Elbows 0/0

Dna-tested and everything is ok.

vWD-free

News-free

Carries white gene.

Saara Kennelliiton Jalostusrekisterissä.SAARA on persoona, jota ei voi ohittaa tai olla näkemättä. Saara vaatii itselleen huomion tiukalla tassunläpsäisyllä, jos ei siitä muuten saa. Saara on myös hyvin mustasukkainen huomiosta. Mikäli kutsut jotain muuta perheen koiraa, Saara pomppaa mistä tahansa väliin.Saara on niin täydellinen sylikoira ettei tälläistä ole ennen nähty. Saara rakastaa ihmisiä ja luulen että hän kuvittelee itsekin olevansa ihminen ellei jopa kuninkaallinen. Saaran luonne paranee vuosi vuodelta. Hän on luotettava, rakastava, ONCE IN A LIFE TIME koira. Ainut Saaran huono puoli on hetken haukkuminen, kun kotiimme tulee vieraita ihmisiä. Se on kuitenkin vain hetki ja sitten ollaankin jo sylissä.

Saaran riistaviettisyys on vuosien aikana ehkä hieman rauhoittunut. Ja hän kuuntelee ihmisiä eikä lähde minnekään ellei ole lupaa. Saara suojelee omiaan viimeiseen asti, näin uskon. Saara on upea koira joka on viisas ja hyvin rauhallinen kotioloissa.Picture below Saara is 16 months old.


Saara 16 months.

Saara 7 months old!Saara_7_m_2.jpg

pikkusaara.jpg

Saara on syntynyt 24.6.2015 Moskovassa 9 pennun pentueeseen. Saara saapui meille 4 kk iässä lokakuussa 2015. Saara on harmaa ja tarkemmin sanottuna hopean värinen. Saaran isä on kansainvälinen muotovalio ja äitikin usean maan valio. Saara vaikuttaa reippaalta ja rohkealta pennulta. saara3.jpg


TIINAN_KANNY_2015_MARRASKUU_2049.jpg

santi_ja_koko.jpg