Kasvattajan ja koiranomistajan arkea

Helppoa kuin heinänteko!

Share |

Keskiviikko 14.5.2014 - Tiina


Teillä taitaa olla nyt aika hälinää! Saatteko te nukuttua ollenkaan? Teillä on varmaan hirvittävä meteli?tiinan_kanny5_271.jpg

Ei ole hälinää, saadaan nukuttuakin ja aika hiljaistakin on! Veikkaan, että nyt on se helpoin vaihe menossa tässä kasvatushommassa. Pennut ovat saavuttaneet tietyn iän, painon ja ovat vahvistuneet siihen malliin, että ne eivät ole enää mitään särkyviä pikkukoiria. Ne syövät selkeästi ja nukkuvat muun ajan. Meillä on nyt lähinnä tehtävänä siis huoltaa siisteyttä ja huolehtia Hildan ruuasta ja vedestä.tiinan_kanny5_273.jpg

Huomenna pennut ovat kaksiviikkoisia ja voihan ihme, kuinka nopeasti ne kasvavat. Pentulaatikon reunalla täytyy olla ihmettelemässä koko ajan noita ihania näkyjä, pulleromahoja, söpöjä höpönassuja, tuoksuja joita vain koiranpennulla on! Miksi se minun äänenikin muuttuu, kun söpötän ...ihanille, pikkuisille, rakkaille...Tero sanoikin minulle yksi ilta, kun en malttanut pentulaatikon ääreltä lähteä nukkumaan, että alas mennä jo, kun alkaa nuo sinun juttusi jo kuulostaa epäilyttäviltä. Minä jo mietin, että jos minä sittenkin jätän tämän itselleni ja tuon ja tuon.. (no en jätä kuitenkaan, kun kaikille on löytyneet ihanat kodit)tiinan_kanny5_274.jpg

Ette usko kuinka ahnaasti pentu tarttuu kiinni ihan mihin vaan suullaan. Minulla on nälkä! Minä haluan syödä! Pennut osaavat olla ihan rennosti jo sylissäkin. Ne on liiiiaaan ihania!!!!tiinan_kanny5_276.jpgtiinan_kanny5_268.jpg

Olen jakanut meidän facebook-sivuillamme ihan kamalan paljon kuvia, koska ne on liian ihania. Ne näyttää aina niin USKOMATTOMILTA ja aina joku uusi juttu tapahtuu. Kuuluu pieniä haukahduksia, haukotellaan, venytellään, muristaankin jo unissaan. Jalat kantaa koko ajan paremmin. Silmät aukeaa koko ajan enemmän. Jos et ole Facebookissa jostakin syystä, liity sinne vaikka salanimellä esim. DANCEFLOORIN AINO, EINO jne..Siellä on myös niin paljon nähtävää, että ei kannata jäädä siitä paitsi. USKOKAA MINUA!

Onkohan viikonloppuna jo se hetki, että kynnet leikataan ekan kerran? Ovat nimittäin viiltävän terävät. Voin vaan kuvitella miltä ne tuntuvat Hildan nisissä.

Joka tapauksessa viikonloppuna tai ennen sitä on tässä huushollissa myös kahden Isovillakoiran pesu edessä. Laitanpa teille kuvasarjaa tuostakin operaatiosta niin pääsette näkemään mitä silloin mm. tapahtuu. On joillekin nimittäin ihan uusi maailma.

Niin että onko se helppoa kuin heinänteko? On ehkä tänään, mutta huomenna on uudet haasteet edessä! Mutta onneksi asia kuin asia hoituu yksi asia kerrallaan!

tiinan_kanny5_265.jpg


Kommentit

14.5.2014 12.58  Pirkko Räsänen

Kiitos kuvista ja kertomuksista! Ollaan saatu elää mukana alkumetreiltä lähtien. Sydän sykkii jo uutta perheenjäsentä ja sen sisaruksia kohtaan. Varmaan meidän kaikkien tulevien omistajien rakkaus välittyy myös teihin, jotka heitä nyt hoivaatte - toivon ainakin niin!

Meillä on 12 perheenjäsentä; nuorin 3-vuotias. Watsuppi on piipannut jatkuvasti toista viikkoa, kun kaikki ehdottavat uutta nimeä. 3-vuotias Ruut luo omia nimiehdotuksiaan, viimeksi Paxkex! Halutaan tietysti nähdä uuden tulokkaan persoona ennen kuin kutsumanimi lopullisesti löytyy.

On vaikea malttaa odottaa! Täällä odottaa niin monta hellijää - ja isosisko Jadi. Jadihan on siis 12-vuotias isovillakoira. Kun näytin sille pentulaatikkovipinää, se tuijotti silmä tarkkana tietokoneruutua ja oli selvästi myös huolestunut, että mikä on hätä.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini