Kasvattajan ja koiranomistajan arkea

Reviiri laajentuu

Share |

Maanantai 14.5.2012 klo 12.13 - tiina


Pennut nautiskelivat eilen meidän uudesta pihasta. Aidattu piha, jossa voi liikkua niin paljon ulkona kuin haluaa. Voi seikkailla kartiotuijien välissä..voi vaania ruusupuskan luona toista valmiina hyökkäykseen..Hildan tehtävä on vahtia lapsiaan kaikelta uhkaavalta ja omituiselta.

Pennut ovat nyt myös liikkuneet sisälläkin vapaasti..uteliaat pikkunassut ja karvatassut töpsyttelevät menemään ihanilla pehmeillä nukkamatoilla ja laattalattioilla. Siinä ei paljon parketinkaan liukkaus haitta; nyt mennään eikä meinata. Joku on nukahtanut maton nurkkaan, joku nukkuu vessassa, joku vaatehuoneessa, joku on mennyt omaan turvallisen pesäkoppaan ja kovapintaisimmat eivät tietysti nuku..elämä on nyt ja tässä, I WANT IT ALL.

Jalkoja on osattava liikuttaa varovasti maata pitkin, sillä voit olla varma, että jossain on jonkun tassu tai nassu edessä...et voi juosta et liikkua nopeasti, sillä yhdeksän silmäparia ja yhdeksän nopeaa pikkukoiran kroppaa on ympärilläsi; nopeammin kuin ajatus!

Eilen tutustuimme katraamme kanssa myös naapurustoon..kadulle ja pienelle lenkille..arvatkaas oliko siinä ihastelijoita ja rapsuttajia..arvaatkos pelottiko meidän vauvoja? Ei todellakaan; TÄÄLTÄ TULLAAN MAAILMA JA TARKOITUKSENA ON MYÖS VALLOITTAA SE! Ja ehkäpä se onnistuukin, sillä on ne niiiiiiiinnnn ihania..Jokainen on erilainen, oma itsensä.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini