Kasvattajan ja koiranomistajan arkea

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita

Share |

Lauantai 12.5.2012 klo 8.45 - Tiina


Lauantai-aamu ja taas ennen kuutta ylös. Pennut alkavat itkeä eli on siis ruoka-aika. Ulos ja pissille ja ruokaa massuun. Järkyttävän märkä maa; kuratassuja, likaisia turkkeja, mutta ei se tahtia haittaa! Tänä aamuna on pelastettu pentu terassin alta; onneksi Tero saa sen juuri nyt valmiiksi ja kukaan ei enää sinne pääse! Aita on valmis, mutta pienet koirat sen alta vielä hurahtaa nopeammin kuin ajatus! Onneksi kauas ei mennä ja kun ei äiti pääse, ei lähde vaavitkaan.

Hilda ei enää imetä oikeastaan ollenkaan. Pennut saivat eilen neljästi ruokaa ja nyt on kokoajan vesi juomana. Kylläpäs se maistuu hyvälle, mutta siinä voi kyllä olla tassukin tai ehkä koko kroppakin, jos siinä kohtaa sattuu nukuttamaan.

Hilda lähti tänä aamuna oikein reippaalle aamulenkille Teron kanssa ja sai juosta vapaana niin paljon kuin jaksoi. Nyt on tavoitteena kesäkunto ja timmi kroppa; on nimittäin creme fraichit tehonneet ;). En olisi uskonut, että näin tehokasta on ja Hilda vielä imetti kaikkiaan yhdeksän pentua. Onneksi on vielä aikaa kesän näytelmiin ja hoikkaan kroppaan.

Kahden viikon päästä ensimmäiset pääsevät uusiin koteihinsa. Nyyh ja helpotus!

Kuvissa näkyy nyt äiti, joka on kyllästynyt pentuihinsa ja antaa jopa pienen hetken maistaa äidin herkkuja aika tyhjistä nahkapusseista. Hilda on päättänyt kylläkin muulla tavoin huolehtia pentujen ruuan saamisesta. Sitä ei voi päästää enää ruokailun jälkeen pentujen luo; Hilda tarjoilee muutoin ruokansa hyvin pureskeltuna omille lapsilleen ja vieläpä nopeammin kuin ajatus.

pennut12.5_011.jpgpennut12.5_015.jpgpennut12.5_016.jpgpennut12.5_021.jpgpennut12.5_023.jpgpennut12.5_026.jpg


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini