Kasvattajan ja koiranomistajan arkea

AAMUN NÄKY:SUPRISE ;)

Share |

Tiistai 15.5.2012 klo 8.08 - Tiina


9 pentua juosta vilistää pitkin taloa aamulla kello 5.40; ei puhettakaan omassa tilassa olemisesta. We are having fun now; live with it!

Portti ei ollut pitänytkään, vaan vapaus oli koittanut. Aamusiivous olikin hieman laajemmalla alueella kuin yleensä. Muutama kakkakin olí eksynyt väärään paikkaan, mutta tästä on nyt opittu.

Eilen illalla pennut viettivät ihan aikaa katselemalla telkkaria, repimällä minua hiuksista, kiipeämällä tyynykasan päälle, nukkumalla pehmeällä ryijymatolla. Onneksi ulko-ovi on auki ja pääsee nopeammin kuin ajatus juosta jolkuttelemaan ulos jos siltä tuntuu. Ja minusta tuntuu, että pennuistakin tuntuu siltä, että nyt on päästävä ulos. Onneksi nyt ilma suosii vaihteeksi.

Pennut ovat nyt oppineet myös syömään kanankauloja. Siinähän käy maiskutus ja murina, kun pitää mahdollisimman nopeasti saada omansa syötyä. Ja sen lisäksi Hilda käy heti tilaisuuden tullen yrjöämässä ruokansa pennuille. Eli nälkä ei liene vaivaa vauvoja, jotka kyllä eivät enää ole vauvoja.

Ja voihan että ne on niin hellyttäviä. Sylissä ollaan niin rauhassa tuijottaen ihanilla silmillä alta kulmien ja lipaisten pikku kielellä hellästi nenän päästä. Tarkkana on oltava, sillä siinä voi pikku hammasrivistö myös hyvin nopeasti napata nenänpäästä maistiaisen.

Eilen iltapäivällä tapahtunutta; Pinkkityttömme alias Joying JLo on hyvin utelias ja kuononsa joka paikkaan työntävä pentu. Ulkoiluhetkellä se olikin löytänyt pennun mentävän aukon terassin alle; kuinkas kävikään? Tero joutui töistä palattuaan purkamaan terassia ja pelastamaan pennun. Joskin on sanottava, että hätää ei ollut. Neiti oli umpiunessa kerällä tietämättä mistään mitään. Nyt ei ole enää aukkoja terassin missään paikassa. Kantapään kautta; kuten tiedätte. Laitan tänään uusia kuvia ja ehkä videotakin leikeistä.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini