Kasvattajan ja koiranomistajan arkea

Isompi reviiri ja uusia herkkuja

Share |

Perjantai 27.4.2012 klo 10.38 - Tiina


Ihanaa kun on ihmisiä ympärillä jotka ovat aina valmiita auttamaan ja antamaan hyviä neuvoja ja kannustavat eteenpäin. Kun olet uusi kasvattaja, tarvitset näitä ihmisiä; vaikka on kasvattajakursseja käytynä ja tietoja luettuna. Kiitos siis teille!

Pennut ovat eilen illalla saaneet ensimmäisen kerran maistaa jauhelihaa ja voihan; KYLLÄ MUUTEN MAISTUI! Ahneet pikkusuut olisivat syöneet vaikka mitä, mutta pakko rajoittaa, kun ekaa kertaa maistellaan uusia makuja. Tosin äidinmaidon mukana sitä makua on saatu maistella joten eiköhän se tästä. Tänään uudestaan ja huomenna taas vähän enemmän.

Nyt pikkuisten pentujen laatikko on otettu pois ja pennut viilettävät innoissaan kuin kevätlaitumelle päästetyt vasikat ympäri omaa uutta isoa tilaa! Tänään taidetaan myös astua ulkomaailmaan liikkumaan; mitähän siitä yhdistelmästä tulee; kurakeli ja valkoinen villakoira. Lopputuloksena lienee turkin pesu ja kuivaus. Sehän on jokaisen villakoiran arkea eli pienestä pitäen hyvä aloittaa tuo arki!

Konetusta aloitetaan harjoittelemaan myös. Kynsiähän on jo leikattu moneen otteeseen joten se on jo tuttua touhua;). Eli touhua ja puuhaa riittää.....


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini