Kasvattajan ja koiranomistajan arkea

Kakkaa siellä ja kakkaa täällä

Share |

Maanantai 30.4.2012 klo 13.36 - Tiina


pentu_1.jpghilda_ja_pennnut3.jpgOMG! Aamulla näky pentujen luona! Itku on lähellä. Se sotku on sanoinkuvaamaton!!!!

Osa on paperilla, osa ei.Osa on tallottu, osa ei. Siinä alkaa kyllä aamu tohinalla ja juuriharja raikaa. Tänä aamuna pidin pentuja aloillaan, kun Tero aloitti siivoamisen. Hilda syötti pentuja. Sen jälkeen kannoin pennut pikapikaa ulos (pakkasta 3 astetta) tekemään tarpeitaan. Onneksi pennut osaavat heti kakkia ja pissiä ulos. Tällävälin kun vahdin pentuja, Tero siivoaa ja vaihtaa uudet paperit ja alustat. Lelut pesuun. Sen jälkeen pennut takaisin ja lämpimään. En kyllä uskalla mennä kotiin ollenkaan katsomaan mikä näky odottaa. Onneksi Tero on tänään mennyt aiemmin kotiin kuin minä!

Mutta ihanaakin on; pennut nauttivat ulkona tallustelusta ja painista. Ruoka maittaa. Lisäruokaa annamme nyt kahdesti päivässä, muun ajan Hilda imettää. Tässäpäs hieman kuvia pennuista ulkoilemassa. hilda_ja_pannut.jpg

pentu2.jpghilda_ja_pennut_2.jpgpentu_4.jpgpentu5.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentuja on taas käynyt ihailemassa yksi sun toinen ja hyvä niin ; sosiaalistaminen on hyvässä vaiheessa menossa. Huomenna aloitellaan pentujen ekaa trimmiä ja sehän onkin mielenkiintoista ja haastavaa varmaan. Tero on joutunut myös pyllynpesuun ja totesikin eilen; luulin ettei minun enää olisi tätä pakko tehdä. Mutta minkäs teet? Huomenna saadaan pyllynympärystä siistimmäksi, joten kakkakikkareet eivät sitten ole tarttumassa ihaniin valkoisiin karvoihin!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini