Kasvattajan ja koiranomistajan arkea

Kiirettä pitää..

Share |

Torstai 26.4.2012 klo 9.33 - Tiina


En ole saanut sitten videota enkä kuvaa laitettua..tänään sen teen..On kiire ja pitäisi pentujenkin kanssa seurustella. Henna on istunut laatikossa eilisen illan ja rapsutellut ja sylitellyt koiravauvoja. Minäkin heti tänä aamuna aloitin hellittelyn ja voi sitä energiaa, kun koiravauvat heräävät.Jalat pinkaisee vauhtiin ja tasapaino on jo aika hyvä. Sen huomion olen tehnyt, että ilman pitkiä housuja ei laatikkoon ole järkevää mennä; naarmut ovat nimittäin aika mojovia pikku kynsistä.

 

pennut_26.4_017.jpg

Taidammepa kohta siirtää tuon pienen laatikon pois, koska pennut ovat kasvaneet niin kovasti. Tänään myös punnitaan pennut ja tsekataan, onko Hildan ravinto riittänyt? Hilda on pitänyt jopa 6 h syöttövälejä ja minua on huolestuttanut, onko ravintoa riittävästi? Toisaalta pennut eivät itke ja ovat tyytyväisen oloisia, joten ehkä voin olla rauhallisin mielin. 

Lisäruokaa emme ole edelleenkään antaneet ja tässäkin tuntuu olevan kynnys astuttavaksi; ainakin minulla. Ihan niin kuin itse lopettaisi imettämisen ja siksi haluaa pitkittää asiaa. Eikös se äidin maito ole kuitenkin niiiiiiiinnnn tärkeää? Katsellaan milloin tämä kynnys ylitetään; ehkä viikonloppuna.

 

pennut_26.4_021.jpgHilda on alkanut tulla viereemme nukkumaan aamuyöstä. Imetettyään pennut (luultavasti) neiti hipsii jalkopäähän nukkumaan ja huokailee tyytyväisenä! Hih!

pennut_26.4_025.jpg

Hampaat ovat myös puhjenneet monille. Erityisesti petroolipoika on pikkusuu täynnä hampaita..Onneksi ne eivät ole vielä niin teräviä, mutta kokemuksesta tiedän, että kohta ne on TODELLA teräviä. En malta odottaa. Huoh!

pennut_26.4_036.jpg

Kaikilla pennuilla ei ole vielä kotia; tämäkin alkaa stressata. Toki uskon, että kodit ja hyvät sellaiset löytyvät jokaiselle jotta ihanat pallukat pääsevät tutustumaan ja asettumaan sitten lopulta omiin uusiin koteihinsa. Olen hieman kärsimätön luonteeltani, joten tämä kyllä kasvattaa taas kerran minuakin. Odottakaa iltapäivään, niin poustaan kuvia ja videota lapsukaisistamme.

 

 


Kommentit

26.4.2012 12.40  Sini & Mikko

Täällä odotetaan malttamattomana lauantaita ja että tapaamme teidät viimein ja näemme pennut. :)

26.4.2012 15.57  Tiina

Mukavaa nähdä..ihanaa että löytyy hyvä ja harrastavakin koti..Tervetuloa!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini