Kasvattajan ja koiranomistajan arkea

Tervetuloa kylään

Share |

Keskiviikko 29.3.2017 - Tiina


Me ollaan tänään 4 viikkoa vanhoja. Me ollaan myös paksuja. Me osataan myös syödä. Meitä sanotaan vaativiksi, mutta ihaniksi. Me osataan myös pissiä ja kakkia oikeaan paikkaan, ainakin yleensä.

Me osataan jo vähän riehua ja leikkiä. Me osataan nauttia rapsuista ja huomiosta. Me tykätään kun meille lauletaan ja jutellaan paaallljon höpöjuttuja. 

Meitä saa tulla katsomaan ja hoitamaankin. Jos sulla ei oo muuta tekemistä, niin laita viestiä meidän varamammalle, niin kyllä aika löytyy. Meitä voi hoitaa kuulemma silloinkin, jos ne ei oo paikalla. Jaa, entäs jos joku ihastuu meihin liiaksi ja vie mukanaan? Onkohan varamamma tuota pohtinut? Veikkaus on, että ei tosiaankaan. 

Varamamma on hieman ärsyttävä joskus; se aikoo kuulemma tänään siistiä meidän nassuja ja tassuja. WHAT? Meistä ne on ihan riitttävän siistit eli ei apuja kaivata kyllä ollenkaan. Kaikki hoituu ja eritoten näyttää ihan hyvältä just näin. Joten varamammalle viestiä, että ei kiitos palveluista. Pärjätään ilmankin, kiitos vaan tarjouksesta. 

Me kuultiin ohimennen että ensi viikolla meidät sirutetaan; mitä ihmettä. Eikö ne oo koneita, joita Sirutetaan. Me ollaan ihan eläviä olentoja kyllä, joten tämäkin jätetään lienee siis väliin. Puhukaa nyt joku hyvä ihme järkipuhetta tuolle varamammalle. Sillä joskus on niin suuria ideoita ja ajatuksia, että..Pliis, apua!!!!!

Meidän kuulemma pitäis alkaa ulkoilla. Ketä kiinnostaa kylmyys ja pakkanen. Vaikka me villakoiria ollaankin, ei se sitä tarkoita, että me halutaan viimassa värjötellä. Joten, lämpöaaltoa odotellessa :)

Me on saatu jo nimet; on muuten aika päheet! Euroviisuvoittajien biisit kuulemma (ei me tiietä mitä se edes tarkoittaa), mutta todennäköisesti todella siis hyvä valinta. Voittajiahan mekin ollaan, kaikin puolin ykköslaatua. Oma kehu paras kehu, vai miten se meni? Varamamma varmaan kertoo ne teille viimeistään ensi viikolla, kun meidät koneistetaan keskiviikko-iltana. IIK!

Meidän mamma (se biologinen) onneksi antaa meille vielä mammia, mutta mitä ihmettä, se on välillä murissut meille, kun me ollaan tissillä. Onkohan joku ollut tuhma ja käyttänyt uusia hampaita testausmielessä. Ei hyvä juttu, ei!

Saas nähdä kauanko mammaa on tarjolla, mutta onneksi ruokatarjoilu pelaa muuten ihan ok. Kolmesti päivässä saadaan luksusluokan palvelua. Herkkumössöä masut täyteen ja johan jaksaa. Kaikki me tykätään siitä joten ALL Inclusive toimii moitteettomasti. Tähtien määrä pyörinee kolmen hujakoilla. 

Varaiskä käy joka päivä meitä leikittämässä ja juttelemassa meille, siis kesken päivän. Muutenhan meidän aika kävisi liian pitkäksi. Tässäkin mielessä, kaikki siis hyvin. Onko teillä yhtä hyvä palvelu kuin meillä? Sallinnette meidän hieman epäillä, mutta jos näin sattuisikin olemaan, hieno homma! 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini