Kasvattajan ja koiranomistajan arkea

Viikkoja 6 ja puoli

Share |

Tiistai 7.7.2015 - Tiina


Mitä ihmettä? Päivät ovat sellaista tohinaa, ettei meinaa mukana pysyä. Pennut todellakin pitävät kiireisenä ja luppoaikaa ei ole. Unet jäävät vähille, sillä joka aamu pennut nyt heräävät ennen kuutta. Illalla ne on laitettu ja siis nukutettu pentuhuoneeseen joskus 10 ja 11 välillä. Pennut ovat kokoajan rohkeampia ja vaativampia. Ne haluavat seuraa ja sitä on annettava. 

Pennut syövät monipuolisesti jo kaikkea; kanankauloja, jauhelihaa, nappulaa liotettuna, piimää, kermaviiliä, Pentuneuta, luita. Ja vettäkin siis juodaan. Aamutissitkin vielä on pikaisesti hörpätty ja jos silmä tai siis Aunen huomio herpaantuu, tisuun käydään kiinni muutoinkin. 

Pennut on konettettu kahteen kertaan ja tällä viikolla tulee kolmas kerta. Ensi viikolla keretään vielä neljänteen kertaan. Kynnet on leikattu neljästi ja lisää pukkaa. Pesukin tehtiin viime viikolla ja toki siis samalla kuivaus. Tästä se pikkupuudelin elämä on alkanut. Tytöt saivat myös viime viikolla muodonmuutoksen Elinan avustamana ja kyllähän siinä tovi jos toinenkin vierähti. Torstaina on poikien vuoro ja me lähdetäänkin Elinan luokse trimmiin. Saas nähdä mitä siitä seuraa? 

Huomenna yksi uusi koti, johon isovilla tulee ekaa kertaa, tulee harjoittelemaan ja tutustumaan trimmaukseen ihan konkreettisesti Hildan avulla. Aamulla aloitetaan 8.30. :)

Huomenillalla pennut saavat sirut ja viralliset nimet rekisteriin. Ruotsin iskän kanssa hommat on hoidettu valmiiksi. Perjantaina eläinlääkäri tekee tarkistuksen pennuille. Myös valokuvausta on lisää tulossa. Ja vieraitakin on tulossa. Päivät ovat siis täynnä toimintaa ja menoa. 

Nimet tulevat olemaan seuraavat (nimet perustuvat Rihanna biiseihin, koska Aune-äiti on Dancefloors Rocking Rihanna): 

Tytöt: 

DANCEFLOORS ONLY GIRL IN THE WORLD

DANCEFLOORS PHRESH OUT OF RUNWAY

Pojat: 

DANCEFLOORS RUDE BOY

DANCEFLOORS LOST IN PARADISE

DANCEFLOORS RIGHT NOW

DANCEFLOORS DONT STOP THE MUSIC

Pennut tulevat sijoittumaan seuraavasti; ESPOO, HELSINKI, TAMPERE, ÄÄNEKOSKI JA KAKSI JYVÄSKYLÄÄN. 

Tämä pentue on ollut minulle jotenkin erityisen raskas luopua, sillä uskokaa tai älkää, teen jo luopumista. Kun teimme kovan päätöksen, ettemme pentua nyt ota, kadun sitä joka päivä. Vieläkin mietin, että jos sittenkin? Yritän ajatella järjellä, enkä sydämellä. Kuitenkin puhun kokoajan meidän tytöstä! Vaikka tiedän, ettei se ole totta! Mutta lohduttaudun sillä ajatuksella, että sitten kun Aune seuraavan kerran vauvoja tekee tai kun Aunen pentu vauvoja tekee, niin siitä sitten! Yksi nartuista menee kotiin, jossa ajatuksena on jalostuskäyttö, mikäli kaikki siinä vaiheessa hyvältä näyttää. Nyyh!!!!!!!!!!!

Kutsumanimiäkin on pennuilla jo; Cuba, Rudi, Reko, JetZet (olikohan tuo oikein?) Typyjen nimiä en vielä tiedä. 

Viikonloppuna joku pennuista lähtee ja sitten ensi viikolla ja viikonloppuna loputkin. Jäljelle jää tyhjä koti, mutta toivottavasti ei tyhjä sydän. 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini