Isovillakoirapentueen kasvusta kertova Blogi

Uusia tuulia, pvä 35 Aunella

Share |

Perjantai 24.4.2015 - Tiina


Voi miten jännittävää tämä aika onkaan? Tälläiselle kärsimättömälle ihmiselle ei sovi sitten yhtään odottaminen. Tämä kasvattaa luonnetta sen verran voin sanoa!

Aune voi hyvin, joskaan ruoka ei kovin hyvin maistu. Joudun keksimään keinoja, joilla ruokaa saa menmään edes hitusen alas. Voisulaa napuihin, jotka on pehmennetty, erikoisherkkuja kaupasta jne..onneksi ruokaa meni eilen jonkun verran. En halua mitään luurankomammaa saada. Mutta eiköhän se ruoka ala kohta maistua ihan kunnollakin, kun pennut vatsassa alkavat enemmän kasvaa ja vaatia ravintoa. 

Meillä on jo myös suunnitelmia Hildan uudelle pentueelle. Voi olla, että pennut ovat ensimmäistä kertaa syksyn pentuja ELLEI SITTEN KEVÄÄN. Ne tulisivat syntymään mahdollisesti lokakuun loppupuolella ja ovat luovutusiässä joulun aikoihin, noin karkeasti arvioituna. Katsotaan mihin päädytään!  Tämä tulee olemaan viimeinen Hildan pentue ja kyllä houkuttelisi tästäkin pentu! Järki on otettava käteen ja etsittävä vaan sijoituskotia jollekin ihanalle typylle. Jos joku on sellaisesta kiinnostunut, niin ota yhteyttä meihin. Mikäli olet muutoinkin kiinnostunut Hildan tulevasta pentueesta, otathan yhteyttä. Kodin on oltava kiinnostunut näyttelyistä ja erityisesti turkinhoidosta ! :) 

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini