Kasvattajan ja koiranomistajan arkea

8. PÄIVÄ VALTAKUNNASSAMME JA KAIKKI HYVIN!

Share |

Perjantai 9.5.2014 - TIINA


Pennut ovat kasvaneet huimasti. Eilisiltainen punnitus osoitti, että aika moni pennuista oli tuplannut painonsa jo 7 päivässä. Mahtavaa. Kaikki syövät reippaasti ja pentukopan ääressä ei tarvitse olla enää kokoajan haukkana vahtimassa.

Pennut ovat jämäkämpiä ja senpä takiakin on paljon helpompaa. Ei tarvitse jokaisesta inahduksesta olla juoksemassa hädissään kopan ääreen.

Tero on nukkunut vielä pentuhuoneessa, mutta eiköhän sieltä kohtapuoliin voi alkaa jo siirtyä hieman kauemmas. Ehkä kuitenkin samaan kerrokseen vielä.

Hilda osaa jo ottaa omaa aikaa. Se siirtyy pentulaatikon ulkopuolelle nukkumaan ja syömään. Jokohan sen ensi viikolla pystyisi pesemään Hildan nätiksi. Katsellaas. Eihän siinä kovin kauan mene, jos hoitaa konetukset eri aikana.

Pennut pitävät eniten ääntä syödessään tai joutuessaan äidistä liian kauas. Ja vauhti jolla mennään eteenpäin on aika huima. Ja arvaatkaas mitä, pentujen silmät ovat alkaneet jo hieman raottua! Oi ja voi! Laitan kuvaa kun kotiin menen. Ovatpa niin söpösiä.

Olemme nimenneet kaksi valkoista poikaa leikkimielellä Pontukseksi ja Moosekseksi. Osaattako arvata miksi? On niillä sen verran isot ja pulleat massut ja kokokin on aika mahtava, että nimet ovat muotoutuneet tässä niitä seuraillessa. Näiden nimien ei ole kuitenkaan kutsumanimiksi jäädä ;)

Sitten on pieni ja sievä oranssi valkoinen tyttö, joka on niin sirpakka. Pinkkityttö, joka on valkoinen on hieman pulleampi tapaus. Harmaat ovat enemmän vielä yhtä massaa. Pojat ovat hieman massiivisempia ja kaksi pienintä harmaata ovat söpöset tytöt. eikös se ole niin, että musta hoikentaa? ja siltä se näyttääkin. Laitan kuvaa myöhemmin.

 

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini