Kasvattajan ja koiranomistajan arkea

Hiljaista?

Share |

Maanantai 28.5.2012 klo 12.39 - Tiina


Nyt on sitten lähtenyt jo neljä vauvaa; poikia kaikki. Laitan, kun kotiin pääsen meidän Emilin trimmikuvat esille. Onpas jotenkin vähän noita kuonoja..myönnetään kuitenkin, että sitäkin vikkelämpiä. Toisaalta on surumieli, toisaalta helpottaa oloa..ei tarvitse ainakaan niin moneen laskea, kun tsekkaa että kaikki ovat tallella.

Turre on ainut poika joukossa jäljellä ja onneksi se on Turre, koska Turre hurmaa kaikki mennen tullen. Myös ne rakkaat siskot lempeällä katseella ja hännänheilutuksella.

Meidän Taika on vaihtanut nimensä; AUNE on se oikea ja vihonviimeinen nimi. Voi sitä mietintää ja päätäntää, mutta päätös on nyt tehty. Kirsikkatyttö on siis ihan nimeltäänkin Kirsikka;). Kuulostaa hyvältä ja oikealta.

Loput pennut lähtevät sunnuntaina (paitsi Pinkkityttö, joka odottaa vielä uutta kotiaan; mutta toivottavasti ei enää kauan). Sitten onkin hiljaista.........

Olemme saaneet viestejä uusilta kodeilta, että reippaita pentuja ovat! Ei arkoja, vaan heti menossa mukana täysillä ja sitten levossa..ja tätähän unihetkeä ei jaksaisi yhtään, sillä ne on niiiiiinnnn söpöjä, että kunpa voisi touhuta niiden kanssa alinomaa jotain mukavaa ja ihastella niiden vikkeliä ja hassuja touhuja. On kuitenkin parempi antaa pikku koiranalkujen levätä, jotta jaksaa kasvaa tasapainoiseksi ja hyvähermoiseksi aikuiseksi!

Täältä seuraamme pantujen kuulumisia ja Facebookin kautta jatkamme yhteistä taivalta oman sisarusparven tiimoilta! Siellä voimme jakaa kuulumisia, vaihtaa neuvoja, jakaa kuvia..mikäs sen mukavampaa villakoiraihmisten kesken!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini