Kasvattajan ja koiranomistajan arkea

Kiihtyvää menoa

Share |

Lauantai 19.5.2012 klo 8.07 - Tiina


Viime yön pennut nukkuivat isommassa tilassa. Ja tänään purettiin tilasta pois väliseinät ja onpas taas mukava telmiä yölläkin tilavasti.

Herätyskello; sisäinen sellainen saa pennut vikisemään tänäkin aamuna tasan 5.45 ja eikuun ylös ja ruokaa vauvoille. Tutut aamutoimet siivouksineen ja riehuntaa pihalla ja nyt ollaan sitten jo nukuttu pitemmän aikaa puhtaissa vällyissä.

Aloitan tänään pentujen yksilökuvaukset; kuva ja lyhyt kuvaus luonteesta...Eroja on nimittäin; kaikki ovat kuitenkin reippaita ja kukaan ei ole arka. Ne ovat saaneet olla täällä meidän normaaliarjessa ja sen hyödyn kyllä huomaa selvästi. Mikään kolahdus, imurointi, liukas lattia, tärinä..ja pennut ovat vaan ihan COOLISTI niinkuin täähän on ihan normaalia.

Nämä pienet villikot eivät kyllä sitten tykkää sateesta; tassut kastuu ja yök...Huvittavaa seurattavaa, kun ollaan sitten katoksen alla ja odotellaan parempaa ilmaa. Nyt kyllä näyttää hyvältä ja aurinko paistaa kuivattaen sateen jäljet pihamailta. Ehkä sitten voidaan taas leikkiä ja köllötellä myös ulkona.

18.5_pennut_005.jpg18.5_pennut_012.jpg18.5_pennut_023.jpg18.5_pennut_028.jpg18.5_pennut_023.jpg


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini